Start

Varen met zeilinstructeur JasperJ

Welkom op de website van Ikwilzeilles.nl

Logo JasperJ ZeilinstructieJasper Jansen is al van jongs af aan op het water te vinden. Inmiddels beschikt hij over de nodige ervaringen en diploma's. Onder logboek vind je zijn ervaring en behaalde papieren.

Graag helpt hij je verder: vaarles, advies, extra handje aan boord, rondvaarten, theorieles of bootklusje.

Zeilles kan op diverse soorten schepen zoals kajuitjachten, catamarans, kielboten of platbodems. In 1989 begon zijn loopbaan als zeilinstructeur op een kielboot. Slechts een paar jaar later kwamen daar de catamaran en platbodem bij. En toen voer hij al een tijdje op een kajuitzeiljacht.
Ook als schipper op een motorboot, sloep of salonboot weet hij zijn weg over het water wel te vinden. Zo vaart hij voor rederijen en verhuurders in Maarssen, Amsterdam en Utrecht.

Ik beschik niet over een eigen schip of schepen. Op deze manier ben ik flexibel in vaargebied en type boot. Zo kunnen we er voor zorgen dat de afspraken maximaal aansluiten bij jouw (vaar)wensen!

Instructeur Jasper Jansen van JasperJ WatersportIn het bezit van o.a. Zeilbewijs, RYA Yachtmaster OffshoreCWO Kajuitzeilinstructeur 4*, Stuurman Kleine Zeilvaart (EZS), Klein Vaarbewijs 2 en Marcom-B.

Uiteraard heeft JasperJ een paar vaste onderdelen in zijn instructie (stokpaardjes). Communicatie, organisatie en overzicht zijn de belangrijkste. Eén van zijn meest genoemde kwaliteiten is rust.

Als je zeilles krijgt van JasperJ voel je je altijd veilig en durf je nieuwe grenzen op te zoeken. Zo leer je het meest natuurlijk!

Meer plezier op het water met JasperJ

Scorpion Buienradar

Contact

captcha
Herlaad

Zeilboeken

Watersportnieuws (Nauticlink)

Invalid or Broken rss link.

Zeilvideo's

IkWilZeilles op Facebook