Uitjes op het water

JasperJ vaart als schipper rondvaarten door Utrecht, Amsterdam, over de Hollandse plassen of de Vecht.

Op de gracht met een glaasje rosé? Een tour over de Vecht?

Een rondvaart of boottocht door bijvoorbeeld Amsterdam of Utrecht is een leuke activiteit. In Amsterdam werken wij nauw samen met rederij De Nederlanden of 't Smidtje. In Utrecht met SloepHurenUtrecht om met een grote sloep te genieten van het uitzicht op de Oude Gracht, of de rust van de groene Singel.

Ontspannen het water op. Een middag, dag of avond op de Vinkeveense Plassen, Loosdrechtse Plassen, Gooimeer of een andere leuke plek in Nederland. Met één boot, of een hele vloot.

Lekker zeilen onder begeleiding van ervaren schippers voor een mooie tocht over de plassen. Of eerst oefenen met zeilen en de dag afsluiten met een sportieve zeilwedstrijd.

Lekker uitwaaien met een zeewaardig zeiljacht. Eén dag, een weekend of zelfs een hele vakantieweek het ruime sop kiezen.

In Nederland of op de Middellandse zee, JasperJ vaart met je mee!

Een dagje er op uit. Lekker uitwaaien met familie, vrienden of collega's op het water. Zeilen op het Markermeer op een traditioneel zeiljacht met eventueel een bezoek aan authentieke vissersdorpjes als Volendam, Edam of Marken.

Scorpion Buienradar

Contact

captcha
Herlaad

Zeilboeken

Watersportnieuws (Nauticlink)

Invalid or Broken rss link.

Zeilvideo's

IkWilZeilles op Facebook