Jeugdzeilen: spelenderwijs plezier in zeilen

Spelenderwijs leren zeilen bij het jeugdzeilenJong geleerd is oud gedaan.

En spelenderwijs in aanraking komen met watersport is een heerlijke manier om de dag door te komen.

Met behulp van wat praktische uitleg zo snel mogelijk het water op en uitproberen. En natuurlijk regelmatig een wedstrijdje....

 

Zeilles

Hoe werkt dat nu met wind, zeilen en roer? Onder veilige supervisie van een ervaren instructeur maak je kennis met het 'spelen met de wind'. Lekker op het water en baas over je eigen boot (optimist) of samen leren zeilen in een Laerling of Askeladden.

We gaan een dag lekker het water op met uiteraard drink-, lunch- en plaspauzes en tussen de diverse spellen door leer je de beginselen van het zeilen. Of eigenlijk van het varen, want bij het zeilen komt nog wel wat kijken.
Je leert hoe je je boot vaarklaar kan maken (boot naar de juiste plek brengen, zeilen hijsen), wat je kan doen als er geen wind staat en iets over de regels op het water. Gelukkig hoef je niet alles in één keer goed te hebben.

Zeilen moet leuk zijn voor iedereen!

Voor het jeugdzeilen werken wij nauw samen met Zeilschool de Vinkeveense Plassen, Zeilschool Lombok in Utrecht en met Kapitein Uil in Amsterdam.

Prijzen
Inclusief boot (huur Optimist of Askeladden en motorboot) kost een dag zeilinstructie € 395,- en een dagdeel € 285,-. Van 1 tot 3 deelnemers.
Prijzen zijn incl. btw en excl. reiskosten (Utrecht, eerste 50 km inbegrepen).

Data
Spelenderwijs leren zeilen bij het jeugdzeilenEr zijn geen vaste data. We leggen onze agenda's naast elkaar en kijken wanneer het goed uitkomt.
Zo sluit het altijd aan bij jouw wensen!

Bel of mail voor meer informatie.

 

 

Weerinfo

Buienradar

Contact voor meer info

captcha
Herladen

JasperJ op Facebook

Leuke filmpjes