Platbodem: zeiluitjes

Een dagje er op uit. Lekker uitwaaien met familie, vrienden of collega's op het water. Zeilen op het Markermeer op een traditioneel zeiljacht met eventueel een bezoek aan authentieke vissersdorpjes als Volendam, Edam of Marken.

Een hele dag genieten van wind, water, rust, ruimte en gezelligheid. Er is volop gelegenheid om actief mee te zeilen, maar relaxen op het dek kan natuurlijk ook!
We maken een zeiltocht over de Gouwzee en het Markermeer. Het schip wordt volledig met de hand bediend, dus actief in de touwen om de zeilen te hijsen en de zwaarden te bedienen. Ook is het mogelijk om zelf aan het roer te staan. Na het hijsen van de zeilen kan je overigens ook prima in de zon gaan zitten en bijkleuren.

Een halve dag is ook mogelijk, maar een hele dag zeilen is altijd beter! Het voelt alsof je een weekend weg bent geweest. Zeker als je het ook nog afsluit met een gezellige en lekkere maaltijd in thuishaven Monnickendam.

Of je kiest voor een heel weekend weg. Zodra je de lijnen naar de wal los gooit, laat je ook de dagelijkse beslommeringen achter je.

Wij werken hiervoor samen met Samenhetwaterop.nl, de specialist in zeiluitjes. Zij hebben de beschikking over meerdere authentieke platbodems voor een onvergetelijke dag op het water.
Kijk op hun website voor prijzen en details.

Weerinfo

Buienradar

Contact voor meer info

captcha
Herladen

JasperJ op Facebook

Leuke filmpjes