Misschien de meest saaie informatie, maar hierdoor kan je wel een beeld krijgen van de kennis en kwaliteit van JasperJ.

2020 Radarpatent Rijn- en Binnenvaart Met een radarpatent mag u op alle binnenwateren in Nederland en op de hele Rijn op radar varen.
2019 Groot Vaarbewijs A Een GVB is nodig om te mogen varen met alle schepen op alle binnenwateren van Nederland, waaronder passagiersschepen, sleepboten en schepen langer dan 40 meter
2018 CWO jachtzeilen Tidal IV Jachtzeilen IV, hoogste eigen vaardigheidsdiploma zeilinstructeurs
2017 Theoretische Kustnavigatie (TKN) Het TKN-certificaat is een door de overheid erkend Nederlands getuigschrift dat verklaart dat de houder zich theoretisch heeft bekwaamd in het navigeren op Europese kustwateren
2016 Zeilbewijs & Groot Pleziervaartbewijs II Een Zeilbewijs is nodig voor het varen van zeilschepen langer dan 20 meter en voor het vervoer van meer dan 12 passagiers.
2015 Protestcomitélid (GWO) Na het afronden van deze opleiding mag je protestcomités leiden op regionaal niveau en deelnemen in protestcomités bij nationale evenementen.
2014 RYA Yachtmaster Offshore The Yachtmaster™ Offshore Certificate of Competence enables you to skipper yachts up to 200gt, 150 miles from a safe haven.
2012 Stuurman Kleine Zeilvaart (Enkhuizer Zeevaartschool) Met het diploma KZV kan, afhankelijk van de vaartijd en medische keuringen, een vaarbevoegdheidsbewijs verkregen worden voor:
- Kapitein voor zeilschepen tot 40 meter (Noordzee, Oostzee, Middellandse Zee (tot 30 mijl uit de kust))
- Stuurman voor wereldwijde vaart
2011 CWO KJ ZI4* Zeilinstructeur 4 met examenbevoegdheid op Kajuitzeiljachten

 

JasperJ respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld conform de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

JasperJ is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30224245.
Wij gebruiken uw gegevens om uw boeking(en) zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Mochten wij uw gegevens voor andere doeleinden willen gebruiken, dan zijn wij verplicht daarvoor uw toestemming te vragen. JasperJ zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw overeenkomst.

Welkom op de website van Ikwilzeilles.nl

Logo JasperJ ZeilinstructieJasper Jansen is al van jongs af aan op het water te vinden. Inmiddels beschikt hij over de nodige ervaringen en diploma's. Onder logboek vind je zijn ervaring en behaalde papieren.

Graag helpt hij je verder: vaarles, advies, extra handje aan boord, rondvaarten, theorieles of bootklusje.

Zeilles kan op diverse soorten schepen zoals kajuitjachten, catamarans, kielboten of platbodems. In 1989 begon zijn loopbaan als zeilinstructeur op een kielboot. Slechts een paar jaar later kwamen daar de catamaran en platbodem bij. En toen voer hij al een tijdje op een kajuitzeiljacht.
Ook als schipper op een motorboot, sloep of salonboot weet hij zijn weg over het water wel te vinden. Zo vaart hij voor rederijen en verhuurders in Maarssen, Amsterdam en Utrecht.

Ik beschik niet over een eigen schip of schepen. Op deze manier ben ik flexibel in vaargebied en type boot. Zo kunnen we er voor zorgen dat de afspraken maximaal aansluiten bij jouw (vaar)wensen!

Instructeur Jasper Jansen van JasperJ WatersportIn het bezit van o.a. {modal https://www.cbr.nl/zeilbewijs.pp}Zeilbewijs{/modal}, {modal http://www.rya.org.uk/coursestraining/exams/Pages/Yachtmasteroffshore.aspx}RYA Yachtmaster Offshore{/modal}, {modal http://www.cwo.nl/content.asp?id=183}CWO Kajuitzeilinstructeur 4*{/modal}, {modal http://www.ezs.nl/kzv.html}Stuurman Kleine Zeilvaart (EZS){/modal}, Klein Vaarbewijs 2 en Marcom-B.

Uiteraard heeft JasperJ een paar vaste onderdelen in zijn instructie (stokpaardjes). Communicatie, organisatie en overzicht zijn de belangrijkste. Eén van zijn meest genoemde kwaliteiten is rust.

Als je zeilles krijgt van JasperJ voel je je altijd veilig en durf je nieuwe grenzen op te zoeken. Zo leer je het meest natuurlijk!

De Algemene Voorwaarden zijn hier te downloaden als pdf-bestand. Een korte versie van de belangrijkste artikelen staat hieronder.

Inschrijving
Inschrijving voor een activiteit van JasperJ Watersport kan schriftelijk (via e-mail) of telefonisch. Voor een inschrijving zijn in ieder geval nodig: naam, telefoonnummer, e-mailadres, datum, gewenste activiteit en aantal personen.
Door inschrijving gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Betalingen
De factuur dient binnen 2 weken, doch uiterlijk 3 weken voor de activiteit volledig betaald te zijn. Bij boekingen ver voor de datum van de activiteit mag dit in 2 keer gebeuren: 50% binnen 2 weken en de resterende 50% 3 weken voor de activiteit.

Aansprakelijkheid
JasperJ Watersport verwacht dat de klant zich tijdens de activiteit volledig zal houden aan de aanwijzingen van het personeel van JasperJ Watersport.

Download Voorwaarden

Weerinfo

Buienradar

Zeilboeken

JasperJ op Facebook

Leuke filmpjes